Mölle Krukmakeri – likt en oas utomlands

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Jag har funnit ett

smultronställe

, ett ställe jag kommer att hänga på i sommar. Njuta av den där antipastin, gudomligt goda pizzan från deras vedugn och skölja ner det med ett riktigt gott rödpang.Jag har varit här förut men den här gången var något alldeles extra, då jag fick uppleva deras miljö med min bättre hälft och visa honom det för första gången tillsammans med goda vänner till oss.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Skåne har sina places, och det här ett måste att besöka hörrni.Deras lummiga vackra trädgård får dig att drömma dig bort till en pittoresk restaurang uppe bland bergen i Italien.Det andas utomlands, vilket jag faktiskt börja längta efter nu. För två år sedan levde jag typ i en resväska och sen kom corona… och nu börjar jag smått sukta efter att få se världen och få åka på en första resa tillsammans med honom.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Och här har ni den pizzatokiga vinhaggan själv – tjejen som njuter av det goda i livet.Tack för helgen, den får fem lerkrukor av fem möjliga!