Ett år med dig!

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Jag minns det som igår.

Långa flörtiga telefonsamtal om kvällarna, på bara en vecka kändes som jag känt dig i månader. En kväll bjöd du ut mig med ett inbjudningskort och allt, idag för exakt ett år sedan.

Väldigt förväntansfullt och pirrigt att lämna våra old-school samtal till att faktiskt träffa dig för första gången. Tusen tankar spann som katten.

Du mötte upp mig på Sundstorget och gav mig en stor varm kram, påpekade att jag var sen och skratta. Jag minns din doft, ditt leende, din stil –  det var något utöver det vanliga.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Solen kisade mellan husen, skratten ekade högt. Första stoppet, en drink på det nya coola balla stället i stan. Nervositeten var på topp. Vi satt nära, att telefonsamtal nu hade gått över till att faktiskt se varandra djupt i ögonen och diskret men avsiktligt vilja nudda varandra.

En promenad bort till en stadens bästa restauranger. Ett bord för två, längs med väggen avskilt. Två hungriga och törstiga själar dreglandes över valmöjligheterna på menyn. Du ville ha allt för du älskar mat och vin lika mycket som mig. Fyra, fem sex rätter slank ner med ett fantastiskt vin du valt ut till oss för det är sån du är – min egen sommelier.

Du charmade mig med fina komplimanger och passade på att ta min hand och smeka den ömt. Jag kunde inte sluta le, du fick mig att känna mig avslappnad och trygg.

Efter den kvällen har vi varit oskiljaktiga och idag ett år sedan är jag stolt och lycklig över att få vara din flickvän och bästa vän.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Är tacksam för att du alltid ställer upp för mig och finns där för både mig och mina barn. Är tacksam för att du skyddar mig, för att du sätter ner foten när något är fel.

Är tacksam för att du har energi till att klara av mina djupa dalar och höga toppar. Att du visar dina känslor och att vi kan prata om allt.

Är tacksam för din personlighet och hur du alltid får mig att skratta. Jag är tacksam för ditt sätt att se på saker även om vi kan ryka ihop finner vi i slutändan alltid en väg ut tillsammans.

Alfred, du ger mig den trygghet jag behöver.

Jag älskar dig min bästa vän.