ANNONS

Helgen i bilder – brända korvar, heta diskussioner & hoppeborg

/

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Grillspett och brända korvar – grillsäsongen är igång och jag gillar det. Här firas det valborg hemma hos Arvid, Fia, katten Leif ute i Farhult i fredags.God mat, gott sällskap och djupa diskussioner – gillar vi.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Upp och hoppa på lördagen för att ta Emma till Brödkultur som hon missat. Inget mig emot, kul att jag fick bli den första som introducerade henne för det.Vi hade dessutom tur med vädret. Lutandes mot husväggen, ett stycke tallrik med mycket av det goda, skvaller och framtida planer njöt vi i varandras sällskap.Plus att det var så mysigt att få se en liten bula växa fram på magen där – oh yes, bebis on the way!

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Djärvt att bjuda på en salsicciapasta när en italienare kommer över på middag kan många tycka. Men vet ni, Antonio lassade på två hela portioner och var supernöjd med maten. Tack och bock för den.Och dagen efter sa Ines till mig att det var hennes nya favoriträtt – alltså hur glad blir man inte då?

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

På söndagen var det kalasdags hos Liam som fyllde fyra år. Det var kak- och bullbuffé och jag tryckte nog i mig fyra kanelbullar på raken. Oh, yes bullar är en stor last i mitt liv.Men vet ni vad det även fanns på kalaset, en hoppeborg!Både Viggo och Ines var där i timmar, dom älskade det och var alldeles svettiga efteråt. Men jag förstår dom, jag blev ju själv lilla barnet när jag såg borgen – klart man är tvungen att testa så att den ”fungerar” som den ska.Godingar, helgen får fem hoppeborgar av fem möjliga!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00