ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Torsdagstipset!

/

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Här ser ni ett ansiktsvatten som för mig är en favorit av många anledningar!

Pixi Glow Tonic är helt utan alkohol och exfolierar effektivt bort döda hudceller. Ibland kan huden kännas trött och glåmig men Pixi motverkar just det här och ger min hudton en mer klarare och jämnare hy. Ovanpå dessa fantastiskt bra anledningarna så känns min hud återfuktad och lugnad efter användning*.

Och GLOW, det ger Pixi – frekkin’ löve it!

* Jag använder främst Pixi Glow Tonic vid min kvällsrutin.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00