Ines 7 år – att ha firat alla tillsammans!

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Söndagen var en väldigt speciellt dag, ingen vanlig dag alls utan Ines födelsedag som firades med glasståg och kladdig kladdkaka efter Ines önskan.

Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Det här är första gången vi alla firar tillsammans och det kändes väldigt fint i själen. Att vi alla kunde vistas på en och samma plats utan att känna något agg mot varandra.Att kunna skratta, äta vid samma bord och vara nyfikna på varandra.En bidragande faktor till varför det inte fungerat tidigare har varit en rad olika saker som vi ej behöver gå närmare in på men framförallt tror jag att både den ena och den andras ego och stolthet tagit över och det har bara blivit mer och mer infekterat för varje gång något blossat upp.Men att kunna släppa taget, prata om saker och att vi nu faktiskt kan fira som i detta fall Ines födelsedag tillsammans visar att mycket är möjligt.Det är bara du själv som sätter gränserna, ingen annan.