ANNONS

Bastard Burgers

/

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

I söndags tryckte jag min första burgare från Bastard Burgers. Min första anblick när jag steg in, satan i gatan vilket ballt ställe. Dom har verkligen lyckats med inredningen och man får en riktigt skön feeling på plats.

Dessutom med go musik strömmandes på lagom ljudnivå. Go musik = gamla rnb och hiphop godingar.

Möttes av en trevlig tjej i kassan som tog våra beställningar men först var jag noga med att fråga efter den starkaste burgaren hon kunde erbjuda mig (något jag ofta gör). Fick veta att deras Los Angeles is the sh*t med färskskivad jalapenisar i.

Den tar vi sa jag!

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Wow, burgaren ser riktigt saftig ut. Smältost till dip och räfflade pommes.

Vad kan gå fel va?

Ok, helt ärligt. Saftig burgare, fräscha råvaror  – pluspoäng! Men sen var det ganska platt, smakade typ ingenting förutom den karamelliserade löken vilket jag (eller min mage) inte ens tycker om. Borde såklart ha tagit bort löken så det har jag bara mig själv att skylla på.

Osaltade pommes och deras cheddardip smakade ingenting.

Tyvärr blev både jag och pengapungen besvikna och mjaa, jag vet inte om det kommer bli ett återbesök här faktiskt.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Men som jag nämnde ovan fick jag en riktigt skön feeling när jag käkade min tyvärr rätt smaklösa burgare, det får jag ändå lov att ge er pluspoäng för Bastard Burgers.

Någon annan som käkat här? Samma visa för er?

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00