ANNONS

En fabulös staycation på nyöppnade Clarion Hotel Sea U!

/

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Att få kicka igång helgen med ett stort, härligt rum i nordisk design, en flaska bubbel ståendes i väntan på att få bli poppad och en vy som fick oss båda att tappa hakan till att njuta av en drink i baren med goda vänner.

Det ger jag fem gin & tonics av fem möjliga!

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Tills det var dags att bege oss till deras restaurang AMA – Nikkei Restaurant där allt slank ner fint. Varmrätten, deras torsk var en riktigt höjdare som satte smaklökarna på plats – wow vilken paradrätt må jag säg!

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

AMA – Nikkei Restaurant påminde mig om en kväll i Hongkong när jag var där med Nikolas. Fick känslan av storstad, puls och galej!

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

En klassisk toalettselfie när ingen ser… och psst, så jädrans nöjd med håret den här kvällen! Älskar när jag får till min frippa, då jag har lite svårt för det och tycker rent ut sagt att det är ganska tråkigt att fixa med.

Bu eller bä till att fixa håret?

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021 Sriwanna Salomonsson. All rights reserved.

En liden morgongäsp med en fantastiskt vy på ballen sen var det tid för frulle på första våningen.

Och här möttes vi av en fin, fräsch, frulle med flera olika valmöjligheter till frukost vilket var över förväntan då jag trodde det skulle vara väldigt lite att välja mellan – så tummen upp Clarion Hotel Sea U!

Nej, men jag tackar för mig den här gången och hoppas vi ses snart igen!

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@sriwanna
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00