Inlägget innehåller annonslänkar

Helgen i bilder – vedugnsbakad pizza, surfhäng & nygräddade våfflor

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Äntligen fick vi testat hemmagjord pizza på riktigt. Vänner till oss har skaffat en vedeldad

pizzaugn

, en ugn som gräddar dina pizzor på 60 sekunder(!!!).Jag blev blown away, pizzorna gick hem som en av dom godaste jag satt tänderna i.Jag brukar oftast lämna mina kanter på pizzan men inte på den här, degen var verkligen perfekt för min smak.

Smådegig men med en fin krisp och en rad olika toppings som verkligen satte pricken över pizzan. Fredagens kvällsmål gick verkligen hem hos både di små och store.Och JUPP – jag kommer med stor sannolikhet att införskaffa mig en pizzaugn i mitt framtida hus.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Lördagen bjöd på kanonväder, och

Surflekan

var ett givet kall för att njuta av lite D-vitamin, surfa av oss och smaska lide gofika.På kvällen blev det hemmagjorda börgare (vilket A är jäkligt grym på) och filmkväll med lördagsgodis såklart.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Vaknade till en regnig söndag och vi alla passade då på att njuta i soffan en lååång stund för att sedan gotta i oss nygräddade våfflor i

mitt nya våffeljärn

som var en av många fina julklappar från A!Ja godingar, helgen var riktigt fin – tack för det!