Två loppisnördar på landet!

Längesen jag betade av så många loppisar som gjorde i helgen. Inte ensam utan tillsammans med honom. Han och jag är verkligen två riktiga nördar när det kommer till loppisar. Vi hann med att fynda en massa fint och vi fick till och med några saker gratis.

Kaching på den!

Fyllde på depåerna i Höllviken på ett supermysigt kafé där en broccolipaj med gorgonzola slank ner fint och givetvis en smarrig gofika efteråt.

Efter att ha smält maten var det tid för en natt på vischan hos Dan, Hanna och lilla Hedda i deras nya hus. Alltså vänner, deras hus. Så himla fint att jag till och med frågade om jag fick flytta in.Inte likt mig då jag alltid sagt att hus på vischan inte är min grej. Ett liv på landet – nej tack. Men efter att ha bott en natt i deras hus blev jag förälskad.Var det allt som krävdes? En natt på landet?Kanske inte men understryker att Dan och Hanna har en oerhört härlig stil som sätter pricken över i:et så därav min förälskelse.Tack för en riktigt göttig helg – fler såna tack!