ANNONS

Rolig plåtning för ett kommande techbolag!

/

Är väldigt tacksam över möjligheten att mixa om mina rutinerna i min vardag ibland för till exempel modell, film eller statistjobb.

Och igår var en sådan rolig dag!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det var mycket färg – och det vet ni jag älskar! 

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

En biltur tillsammans med kärleken ner till Malmö, släppte av honom vid hans jobb i city för att sedan ta mig till Studio MONBIJOU där Charlotte (kunden), Christin (projektledare/kreatör), Lina (fotograf) och Josefine (hår & makeup) väntade på mig!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det var ett tag sedan jag stod framför kameran så jag kände mig faktiskt lite ringrostig men att få jobba med alla dessa grymma tjejer igår som boosta mig så var det inga problem. Det gick verkligen undan och jag fick beröm att jag satte dom flesta bilderna på första klicket.

Nu ser jag fram emot slutresultatet – iiii!

Tack för en grym dag tjejer!

0
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00