Han får mig att skratta varje dag!

Han har fångat en plats i mitt hjärta. Han har verkligen tagit mig med storm.

Att jag en kväll såg honom på nattklubb i byn till att månader efter swipa höger på Tinder skulle visa sig vara en början på långa telefonsamtal om allt mellan himmel och jord, titta skräckserier på Netflix till fyra på nätterna och ibland kränga pizza tre dagar i rad.

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag hade inte den blekaste aning om att han skulle vara den mest fantastiska människan som han är.Det är de små (och stora) sakerna han gör för mig.Som att alltid laga god mat, koka te när jag fryser eller köra mig till jobbet fast att han är dödstrött på morgonen. Peppa mig på gymmet när jag inte orkar lyfta, hjälpa mig i kris, vara min mentor och samtidigt stå ut med mitt PMS-humör men framför allt få mig att skratta varje (v-a-r-j-e) dag!

Copyright 2020. All rights reserved.

Att han varit supernervös men inte rädd för att träffa Viggo och Ines. Hur han smyger upp bakom mig och kysser mig på halsen. Hur han alltid lägger sin hand på mitt lår när han kör bil och hur han tar min hand och drar mig till honom för att han bara vill ha lite kärlek. När han talar om för mig hur hans känslor blir starkare för varje dag som går och att jag gör honom lycklig.Den här fina underbara människan ger mig fjärilar i magen och jag är lycklig att få kalla honom min.