ANNONS

Hejdå ljuva sommar!

/

Känns som sommaren har sagt tack och hej nu om man tar en titt på väderprognosen för vårt avlånga land, vilket känns vemodigt för en stund. Jag älskar ju sommaren, jag älskar värmen och hade gärna upplevt ett par veckor till med gott strandhäng och ljumma sommarkvällar.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Men jag hänger inte läpp för det utan jag ser alltid att hösten öppnar upp för planering, struktur och en nystart. Har redan en hel del inplanerat under september månad samt så är det my birthday den månaden – woop woop på den!

Trots en sommar under en pandemi, har jag har gjort det bästa möjliga och är superglad för alla fina minnen som jag fångat – tack som tusan!

1
18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00