ANNONS

Hur har min vecka varit?

/

Godingar, ni som följer mig på instagram kan ha lagt märke till att det synts en hel del pizza i flödet och i mina storys. Det har liksom lite blivit en ny favorit.

MEN det finns även en annan favve-rätt som jag också vill slå ett slag för. En riktigt bra burgare med pommes och krämig cheddardip. Vilket krängdes på Tugg Burgers i tisdags, kan ju inte äta pizza hela tiden 😉

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

En go wallenbergare på Madame Moustache föll fint i magen på onsdagen – oh ja, den var riktigt juicy!

Har ni inte käkat på Madame Moustache är det något jag varmt rekommenderar för er. Både deras inne och utemiljö är fantastiskt mysig och väldigt instagramvänlig 😉

Hur mysigt är inte Flickorna Lundgren? Det här smultronstället är ett måste om ni befinner er i Skåne. En krämig morotskaka slank ner fint. Toscakaka not so much, men så är ju nötter inte riktigt min kopp te, det var mitt sällskap som skulle envisas med att beställa en sådan 😛

Och hur drömmig är inte omgivningen? Torsdagskvällen räddad!

Så var det freitag och solen ska visa sitt rätta jag vid 16-snåret. Mange takk, då det passar fint för kvällens aktivitet. Ska nämligen tura fram och tillbaka över sundet, kanske till och med hoppa av i pölseland – det kommer bli kul!

Nu till min fråga, borde jag ta åksjuketabletter tror ni?

1
13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00