Vacay & måndagslyx!

Nämen då har man lite vacay och jag passade på att påbörja den med att lyxa till det med min donna – Emma.

En cykeltur till Laröd med en massa gotte i korgen – tapas, wino, pastasallad, chippe och svenska jordgubbar. En sol som stod högt och inget regn i sikte. Så himla mys att göra såna här småutflykter.

Copyright 2020. All rights reserved.

Kul att jag dessutom fick agera guide till Emma som i grund och botten kommer från Göteborg men är nu bosatt här i min håla. Visade hennes Laröd och en massa smultronställen på vägen dit. Bästa grejen att få upptäcka en stad på cykel. Det blir ju en helt annat grej då och man får vila ögonen på så mycket fint!

Copyright 2020. All rights reserved.

Fin dag avslutades med en fin kväll 

The Vault Hotel med ett gäng goa gobbar. En margarita slank ner, inte den bästa jag käkat men helt klart godkänd. En go kall en slussades även ner (ja, jag har så smått börjat dricka öl) – väldans bra måndagslyx må jag säg!Nu ska jag storstäda och sedan njuta av en härlig långpromenad – hörs och sånt!