ANNONS

Helg fylld med extra allt!

/

Tjolahopp tjolahej!

Har ni haft en go helg? Min har varit fabulöst fin. Likt rubriken, fylld med extra allt.

Tidigt på fredagen tog turen mig djupt in i Smålands gröna skogar. Solen stekte på och vädret visade sig verkligen sitt rätta jag. Ni vet, svensk sommarvärme, älskar.

Och vid sjön Möckeln tog jag mig ett svalkande dopp med fantastiskt fin utsikt, fiskade… tyvärr utan napp på kroken. Käkade en fräsch sommarsallad till lurre och grillad kycklingtacos på kvällen.

Krängde min hemmagjorda hallonpaj med fluffig vaniljvisp. Spelade kortspel och skrattade in på småtimmarna.

På lördagen hann vi med att fynda runt på olika loppisar, stora som små. Är så glad att mitt intresse för loppisar kommit tillbaka igen! Att få blanda nytt med gammalt ger ju en sådan fin touch i hemmet tycker jag.

Och helgen fortsatte på samma strålande vis med bubbel och dans på klubb. Nya loppisfynd, ett mysigt besök på Flinckmans Café och självfallet ett smarrigt avslut med pizza från nya favoritstället Regio.

Utan att överdriva – bästa helgen på väldigt länge!

0
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00