ANNONS

Tjusiga posters från Dear Sam

/

ds-banner

Nya lyan har fått sig en liden uppdatering av posterns minsann. Och jag är helnöjd.

Alla posters du ser kommer från Dear Sam, som erbjuder ett unikt urval av posters, print art och ramar. Dom levereras i snygga förpackningar som är FSC MIX certifierade och får endast innehålla inblandning av återvunnet material och/eller material från kontrollerade källor, något som jag värdesätter väldigt mycket. Företag med miljötänk är tummen upp två gånger.

Dear Sams utbud är stort och det finns många intressanta posters att välja mellan, allt från svart och vita motiv, abstrakt konst, posters till barn sen har du en favoritkategori för mig – fotokonst.

Som ni kan se är jag en sucker för just porträtt – Bowie, Frida Kahlo, Jimi har placerats fint i nya lyan. Hur fina är dom inte?!

Kanske har du planer på en ny tavelvägg i din nya lya eller bara byta ut posters. Mitt tips är givetvis Dear Sam som även är ett väldigt klokt val. Miljötänk, bjussar på gedigna posters med 1-3 dagars leverans!

Nu till det roliga goding, Dear Sam har just nu en sommarkampanj med upp till 30% rabatt på deras posters och med min rabattkod ”SRIWANNA10” får du 10% extra rabatt på deras kampanj. Min kod fungerar även på ramar och posterhängare* – alltså hur grymme?

*Giltigt t o m 17/7-2020

Nu tar jag helg – ha en underbar fredag!

0
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00