ANNONS

Ett strålande humör!

/

Min helg har verkligen bara varit tid för vila, chips (bästa tipset från 1177) och serier och vet ni nu känns det som att det går åt rätt håll. Jag har till och med kunnat ta mig ut på en promenad i helgen. Långsamt men jag tog mig ut.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag som annars älskar att vara aktiv får panik av att bara sitta hemma och kan nästan känna mig sämre om jag bara ligger och drar mig i slutet av tiden jag är sjuk. Men jag hoppar inte över bron riktigt än. Då slår det säkert bara bakut och nästa vecka kommer kidsen (längtar med stort L) och då måste jag vara fit for fight!

Viggo textade mig i helgen och undrar hur jag mådde. Så himla gulligt och omtänksamt av honom. Då blir mammahjärtat stolt minst sagt och när jag ringer Ines så fular vi oss bara på facetime, skrattar och tokar oss 😛

Mitt förra inlägg kanske inte var så hey baberiba men sen är det ju inte så baberiba med att ligga hemma sjuk tänker jag. Lika snabbt kan det vända och den här måndagen har börjat väldigt bra måste jag säga. Är på ett sådant strålande humör idag, känner mig piggare och tänker minsann njuta en stund av det.

2
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00