ANNONS

En vecka har gått…

/

Vad jag saknar Viggo och Ines just nu. Vill bara kramas med dom, pussas och stoja med mina småttingar. Det suger rent ut sagt och det är så drygt att sitta hemma när jag egentligen ska umgås med dom. En vecka har gått och det är en vecka kvar. Då har vi varit ifrån varandra i tre veckor…

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag blev sjuk i lördags med sprängande huvudvärk, feber och ont i mina leder. Sedan dess har det verkligen gått och upp och ner för mig. Igår tappade jag smak för mat (sämsta), huvudvärken kom tillbaka och jag sover precis lika mycket som en björn som lagt sig för vinteride (vill sova hela tiden).

Mina symptom stämmer bra in på corona, vilket jag hoppas på att det är så är jag kvitt den jäkla sjukdomen. Tack och hej liksom!

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00