ANNONS

En god tanke innan jag somnar

/

Då var det myssöndag igen och imorgon börjar mama-week. Som jag längtar. La nyss ut en instagramstory på Viggo när vi var på Kullaberg tillsammans. Nu tågar vi in på valborgsveckan och jag hoppas innerligt att det är någorlunda väder så att vi kan göra en massa utflykter tillsammans igen!

Jag älskar utflykter, packa ner en massa smaskens, en go filt och en termos med favve-teet.

Dock inte så mycket utflykter den här helgen men jag har verkligen fått ladda batterierna på annat sätt. Hängt med vänner, haft tjejmiddag med tapas och räktacos, promenerat ett x antal kilometer under helgen och bara njutit av vädret. En skön lugn helg – tack för den!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Veckan och helgen har även gett mig tid att reflektera en hel del. Vad som är viktigt för mig, min standard och mina värderingar. Har rensat bort dålig energi, vilket känns väldigt befriande.

Borde göra det här varje söndag. Reflektera över hur veckan varit. Både bra och dåliga saker som hänt. Vissa saker kan jag givetvis aldrig påverka men jag kan alltid påverka mitt sätt att se på saker och hur jag ska agera mot det. Jag kan alltid göra en förändring till det bättre och det ligger bara hos mig.

Nu ska jag tänka på en väldigt fin och god tanke innan jag går och lägger mig ikväll. Gör det du också!

Massa kram!

2
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00