ANNONS

Hejdå påsken!

/

Det har varit en del blandade känslor kring min påskhelg. Saknaden efter småttingarna har varit enorm och ja, jag har känt mig som världens ensammaste människa från och till under helgen. Det är en hemsk känsla.

Jag har inga problem med att vara ensam, det är något jag värdesätter väldigt mycket i mitt liv. Men vid högtider blir det mer påtagligt när alla hänger med sina familjer.

Men som tur är har jag världens bästa vänner som rastar mig dom dagarna jag inte själv valt att sitta ensam.

Så vad jag har jag hittat på?!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag fick världens bästa idé för mig och Nikolas – att sitta på muren vid Kvickbron och käka sushi från Zushi med Z tillsammans och se den vackra solnedgången. Problemet var bara att det blåste isbjörnar och vi käkade upp på typ tio minuter. Men den lilla stunden vi fick var mysig 😛

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Hängde med Andréa + Magda med deras kids ut till Lögnäs gård för att mysa med små killingar och få en stund i solen med en smarrig gofika. Tips tips tips till alla barnfamiljer!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På söndagen drog jag, Jenny, Cece och Aggie ut på en ”hajk” runt Borstahusen. Cece fick visa vägen och vi fann världens bästa plats med en amazing utsikt, vilket ni ser ovan. Några koppar te, gofika och en jädrans massa skvaller på det.

Nu är jag laddad till tusen för mama-week och den här mamman är så himla kramsugen så det finns inte – se upp Viggo och Ines!

0
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00