ANNONS

Påsk & corona

/

Glad påsk mina kära!

Jag hoppas att ni alla mår bra trots omständigheterna just nu. Mycket som har förändrat efter det här viruset. Hur vi tänker och agerar. Hur vi tar hand om varandra. Känns som om alla drabbas på ett och annat sätt. Det är sorgligt men vi kommer att ta oss igenom det här.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag är ensam i påsk, inga småttingar i min famn. Känns tomt men så är det. Jag har inget speciellt planerat (svårt i dessa tider) och det känns skönt. Det ger mig utrymme att ta hand om mig själv. Löpträning ligger högt upp på listan, spakväll hemma, grilla med vänner och njuta av solens strålar.

Jag tar lite dagen som den kommer. Jag är ju en tjej som annars älskar att planera men nu vill jag bara chilla och inte boka upp mig för mycket.

Hoppas ni får en underbar påsk – nu en stund i skogen!

1
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00