ANNONS

Hejdå gamla lyan!

/

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På tisdag är det sista gången jag sätter min fot i gamla lyan. Jag trodde jag skulle ha mer känslor för det, ledsna sådana men jag känner en lättnad. När jag separerade från mitt ex ville jag snabbt finna en trygg punkt för mig själv och mina barn. Och det gjorde jag i den lägenheten men allt har sin tid och nu är det tid att gå vidare till något nytt.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det känns väldigt tryggt att påbörja en ny resa. Förutsättningar är inte dom bästa, så som världen ser ut nu. Men jag ser positivt på saker och ting. Det är så jag fungerar. Jag kämpar, jag står på och jag tar mig framåt.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Nu tar vi nya steg och säger Kopparmöllegatan – tack för två fina år!

0
17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00