ANNONS

Mitt uppe i flyttkaos!

/

Tittut, mitt i flyttkaos!

Det har varit ett par kaotiska dagar fram och tillbaka från gamla och nya lägenheten. Vet inte vad jag gjort utan mina föräldrar som har varit till en stor hjälp under dessa dagar.

Pappa har kämpat med att bära upp flyttkartonger och tunga saker till fjärde våningen utan hiss och mamma har trixat med småstuff och det har dom gjort när jag varit på jobbet. Det är kärlek det!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Har även hunnit med en sväng till IKEA den här veckan och fick köpt förvaring till både vardagsrum och badrum. Vilket behövs nu när jag och kidsen har flyttat till en mindre lägenhet. Det gäller att tänka smart, förvaring är a och o.

Det har inte gått en kväll utan att jag har fixat och donat här hemma. Planerat in varje liten sak, vart det ska stå och förvaras, vad som ska ner i källaren, vad som ska slängas och vad som ska rensas ut.

Det här är nu vårt nya place och jag vet om att vi kommer att trivas.

Vårt hem må vara mindre men ack så mysigt. Vilket jag och kidsen konstaterade tillsammans i söndags. Nya är mysigare än den gamla. Det kändes bra i själen för vet ni… i grund och botten handlar det inte om hur stort eller litet vi bor utan att vi har varandra.

Ha en fin fredag – stor kram på er!

0
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00