Flyttfirma – bu eller bä?

Vilken dag vänner – jag är helt slut efter att ha varit igång med flytt med pappa sedan 8:30 i morse. Vi körde förråd till förråd och säkerligen tre vändor utöver det med en massa stuff. Det var lugnt ner till källaren men upp till nya lägenheten – ousch! Det var ju flera träningspass deluxe med alla dom trapporna, så svettig och go efteråt.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Men vet ni, när jag klev in i nya lägenheten idag och solen gassade in genom takfönsterna kände jag direkt – här kommer jag att trivas och jag hoppas att barnen kommer att göra det också när allt väl faller på plats.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag är en väldigt organiserad person. Var sak har sin plats. Ordning och reda är a och o för mig och gå från 90 kvm till 50 kvm blir en utmaning. Jag kommer förmodligen behöva rensa ännu mer samt att det kommer behövas planering kring huruvida jag ska förvara allt krimskrams MEN sånt löser jag – spinner redan tankar kring det.

I skrivandes stund sitter jag även nu och funderar på att faktiskt köra hela skiten själv och inte hyra in flyttfirma… blir en utmaning men jag är inte den som är den – kör på bara och firar med ett glas bubbel sen!

Men först kanske sova på saken… 😉

  1. Stina skriver:

    Wow, det måste vara en omställning att ha hälften så mycket plats.

    1. Omställning ja, men en väldigt bra sådan <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..