Tisdagar och min första ansiktsbehandling!

Varning för en gnutta bittert inlägg men jag älskar inte tisdagar. Oftast inte. Som den här tisdagen. Jag har hellre velat åka hem och sova idag. Ni vet, bädda ner mig själv. Dra på någon go serie och bara vara. Inget annat.

Ett under att jag hållit mig vaken idag. Tur jag har goa kollegor som livar upp mig.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Men något kul… har ikväll varit på konsultation hos gulliga Johanna på Skin Retreat. Är nämligen sugen på att testa en grym behandling som heter Fire & Ice för mina ärr som jag fått i min yngre dar när jag hade ett fejs fullt av finnar/acne, vilket jag fortfarande kan få idag.

Men under min tonår var det som värst och det var först över mina tjugo fyllda år som jag började intressera mig för hudvård. Vilket har jag hjälpt mig väldigt mycket på vägen, bland annat har Dermalogica varit en räddare i nöden, likaså Dermaceutic.

Jag har fått höra att jag har ett fint glow och fin hy, att det ej syns. Men för mig gör det och jag känner att jag gärna vill testa om det går att minimera ärren som jag har kvar i mitt ansikte.

Så inbokad tid nästa torsdag – woop woop! Det här blir faktiskt min första riktiga ansiktsbehandling ever och jag är så spänd. Känner att Johanna kommer att ta väl hand om mig!

Tycker ni sånt här är intressant att läsa om?

  1. Face skriver:

    Ja, hoppas du blir nöjd! Älskar dina foton! Ska bli så kul att se dig flytta in i din nya lya☺️ Om du vill dela med dig såklart. Du verkar vara en så tuff tjej💪🏽

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..