ANNONS

Panghelgen i bilder!

/

Hej godingar!

Helgen med kidsen är över och vi har verkligen haft en panghelg tillsammans. Mycket inplanerat, några spontana grejer men även en hel del chill och relax.

Häng på!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag hann dricka ett x antal koppar te från en av mina favoritmuggar som har favoritbokstaven på sig.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Den här tjejen tog verkligen chill till en helt annan nivå den här helgen. Gosat in sig i sängen med dubbla täcken och filt med Kattis och Kaninis vid sin sida.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Pannkakor är en favorit hos småttingarna och det har lite blivit en grej varje helg. Nu har även båda upptäckt att socker är jäkligt gott att strössla över… som ni ser ovan 😛

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

På fredagen tog vi tåget ner till Malmö för att se genrepet av Melodifestivalen. Det var superkul och kidsen gillade det 🙂 speciellt Röjar-Ines som stod på händer, hjulade och sprang runt som en tok.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi avslutade söndagen med att bowla uppe på Olympia tillsammans med Andréa & Co. Stimmigt men så himlans mysigt som vanligt. Ola tog hem segern medan jag kom på tredje plats… tror jag.

Panghelg som sagt och nu är det tid för nedpackning av ett hem för att snart flytta till ett annat. Hittat en massa stuff som inte ska vara här eller få följa med till nya och det känns så satisfying att få rensa bort. Tack och adjö med det.

Nu är det tid sängen – natti godingar!

3
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00