Kärleken till mig själv!

Men halli-hallå här!

Det har varit tyst här ett tag. Det är så många gånger jag tänkt kika in för att skriva men min tid har inte räckt till riktigt. Mycket med jobb och nya arbetsuppgifter, tagit hand om mig själv, hängt med mina kids, familj och vänner.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Ligger inne med ett helt annat fokus just nu och det känns väldigt befriande. Inget som rubbar mig. Har inte fällt tårar på väldigt länge. Känner mig starkare och tror på mig själv mer. För varje dag som går lär jag mig att älska mig själv lite grann i taget. Det är ju något jag aldrig trodde skulle hända, den här känslan som jag har nu. Vet inte hur jag ska förklara det i text men det är en sån amazing känsla. Bubblande och pirrigt!

Jag älskar mig själv och jag är så tacksam för vad livet ger mig idag!

 1. Johanna skriver:

  Åh, jag blir så glad av att läsa ditt inlägg! Det är självklart att livspusslet inte alltid går ihop och att man har tid för allt. Men så himla grymt att du känner dig stark och i ro med dig själv. Det är otroligt inspirerande!
  Ha en fortsatt trevlig helg <3

  1. Tack Johanna, värmande ord igen! Så glad jag blir!

   Ja det är en grym känsla, och när man känner hur man växer för varje dag (lite granna i taget) som går.

   Massa kram till dig och tack för att du läser min blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..