ANNONS

Plåtning för Yves Rocher Nordic

/

Det var alltså en plåtning för Yves Rocher Nordic som hände torsdags!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag som modell och tre andra härliga brudar jag lyckligt fick jobbat med. Ett najs avslappnat gött team! Kvinnlig projektledare, kvinnlig fotograf och kvinnlig makeup-artist – världsklass med andra ord.

Plåtningen ägde rum på MJ’s.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Ett fantastiskt fint hotell mitt i centrala Malmö. Så vackra detaljer och så där mysig miljö, exakt som jag gillar det. Hade gärna utforskat mer av hotellet men sa det – nästa gång bor jag definitivt över!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi höll på från tolv till fyra ungefär. Ett stycke lagom dag 😉 Det var mycket skratt. Vi var liksom alla på samma plan och förstod varandra, vilket underlättar under en plåtning.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag är så glad att jag fick vara med på det här. Har liksom lite saknat att även stå framför kameran och inte bara bakom. Åh, jag längtar tills jag får se bilderna, ska försöka få tag i några så att jag kan visa er också såklart 🙂 får dom som är nyfikna dårå!

0
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00