Tinder – bu eller bä?

Konstaterar: dejting är ett heltidsjobb.

Jag vet inte hur mycket tid jag lagt på att swipa höger, swipa vänster (mest vänster…) på Tinder. Jag har varit på en del dejter. Några bra, några mindre bra. Några längre och några kortare. Inga jag ångrat men många jag tänkt på att det var tur att det avslutades i tid.

Två år som singel har jag kommit till en punkt där jag absolut inte tänker nöja mig med något halvdant.

Om jag gjort det, hade jag i skrivandets stund varit i ett förhållande nu. Bara för att.

Idag har jag rätt bra koll på vad jag söker hos en man och hur det ska skall kännas. Jag har ju snappat upp ett och annat på vägen 😉 lärt mig snabbare att känna av när något inte stämmer.

Så.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

En vecka in på 2020 bestämde jag mig för att radera Tinder. Kära ni, helt ärligt – jag trodde jag skulle få abstinens (skrattar åt mig själv). Att jag skulle ladda hem den där appen igen, börja swipa på nytt.

Men så har det inte blivit och ingen är gladare än jag. Låter lite töntigt men så är det. Tinder är numera ett minne blott. Ett vink hejdå.

Jag är medveten om att folk faktiskt har träffats genom Tinder, fått barn, gift sig, skaffat hund osv så absolut, det är ett bra verktyg för många men jag har kommit fram till att det är inget för mig. Tinder får ett bu från mig och det känns väldigt najs för själen att ha kommit till den insikten.

Och jag måste säga det – så skönt att foka på andra saker än män.

#selfcare till max.

Jag tror faktiskt att kärleken kommer när man minst anar det. Låter så himla klyschigt men jag tror det. Inget jagande och tankar ”måste hitta någon pronto” utan bara ett bra flow av vad komma skall.

Just nu ligger jag inne med en sådan harmonisk känsla när det kommer till kärleken. Det sker när det sker och det gör hela grejen lite mer spännande. Det ger mig en sådan fin pirrig känsla.

Vad tycker ni? Bu eller bä för Tinder?

 1. Melanie skriver:

  Vilken härlig känsla.Tycker du gör helt rätt. Så fint och modigt av dig att prata om det. Hamnade i exakt samma läge som dig. Hade haft Tinder länge, mest som tidsfördriv men ändå med någon liten inre önskan om att han med stort H skulle dyka upp där. Fick nog till slut och gjorde som dig och raderade appen. Det var som en lättnad när den var borta ur luren. Kände mig gladare och fick ett pirr i kroppen när jag tänkte på att livet faktiskt kunde få leda mig till något, och inte forcera fram en relation genom en app.
  Så. Behåll pirret, det kommer ge utdelning när du minst anar det. Träffade senare min sambo en utekväll på Sirocco i Hbg. Är ute ungefär en gång i halvåret och trodde aldrig att man ens kunde träffa någon på krogen. Men han var verkligen ”plötsligt bara där” 🙂

  1. Åh tack för din härliga varma kommentar! 🙂

   Plötsligt så händer det, när man minst anar det 🙂 jag tror verkligen det är så. Och så himla kul att du träffade din sambo en blöt utekväll på Sirran 😉 heja irl-love!

   Stor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..