ANNONS

Superpepp inför en ny vecka!

/

Hej godingar! Hur mår ni och har ni haft en fin helg?

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har skrattat väldigt mycket i helgen. Med Ines. Hon och jag alltså, vi har verkligen legat i med värsta gapskratten på oss båda. Det har inte bara varit i helgen utan det har varit utspritt under hela veckan. Ni vet, Ines ligger inne med världens goaste skratt och det smittar av sig direkt på mig!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Nu är mama-week över och jag står redo för en vecka själv. På schemat står främst jobb och träning. Nyss hemkommen från gymmet, har börjat med den där trappmaskinen och jäklar vad man svettas efter den – go känsla!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Ska även försöka få ordning på en del stuff som jag har här hemma. Slänga, spara eller sälja. Känns gött att jag kommit in i ett bra flow vad det gäller flytten, så att jag inte står där typ samma vecka – ”oh, crap!”.

Jag är supertaggad inför en ny vecka. Själen mår bra och jag känner mig lycklig just nu – tackar vi för!

0
19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00