ANNONS

Trupp på tre samlad igen!

/

Äntligen är vi samlade igen – jag och småttingarna och det är som balsam för själen ska ni veta. Viggo och Ines ger mig den energin som jag behöver i min vardag.

Känns mindre tomt här hemma nu när dom är på plats. Viggo är dock så himla lugn av sig, så det är nog mest Ines som yrar omkring 😛 men det är inte tyst i alla fall och jag får en massa kramar och pussar!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Igår var det hockeymatch mot Malmö Redhawks (som vi tyvärr förlorade) och under matchen fick jag stå i sekretariat för första gången. Min uppgift var till att sköta utvisningsbåset samt räkna skott på mål. Helt svettig på ryggen när jag fick veta att jag skulle räkna skott på mål. Att öppna och stänga en dörr kan jag ju men hålla koll på den där pucken alltså.

MEN vänner, det gick faktiskt riktigt bra för mig. Fick till och med en high five efter matchen. Hockeymorsan is on fire och det är kul att säsongen är igång igen!

Blir mycket hockey den här veckan för Viggo-lito. Han har haft hockeycamp måndag och tisdag. Igår match. Torsdag och fredag träning. Sen match både lördag och söndag – puh på den!

Men jag älskar att han älskar det så mycket! <3

Ikväll är den enda dagen den här veckan som vi inte har någon aktivitet = en väldigt lugn kväll tillsammans!

0
17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00