Ett avslut och ett nytt kapitel startar nu

Hej godingar!

Som jag myst den här julveckan med småttingarna. Har verkligen tagit mig an varje minut med dom. Vi har gjort ingenting… vilket har varit välbehövligt för oss alla tre. Pysslat, spelat tv-spel och proppat våra magar med en massa godsaker. En ledighet med hundra procent fokus på att göra… ingenting.

Den här veckan har två saker gjort mig extra glad och lycklig. Jag har både fått påbörjat och avslutat två olika kapitel i mitt liv. Och det känns så himla gött inför 2020.

Det avslutade kapitlet kan fara och flyga. Är så glad att jag insåg det snabbt nog. Har inte tid med sånt jidder eller människor i mitt liv. Och det nya påbörjade kapitlet ser jag väldigt mycket fram emot <3 mer sånt nästa år!

Jag är så redo för 2020 och vad komma skall. Sjukt pepp ska ni veta. Och vet ni, just nu mår jag bra. Det är en glad själ som spatserar runt här.

2020 – här kommer jag!

  1. Agnethe skriver:

    Roligt att höra av dig o att du må bra.Längtar efter dina inlägg. Tycker du är toppen.

    1. Åh så glad jag blir! <3 tack!!

  2. Agge skriver:

    Jaaaa!! Så glad jag blir!! 2020 kommer bli såååå topp!!

    1. Yaaay, tack Aggie! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..