Samma gamla visa snurrar

Mamma-veckan är över och i morse lämnade jag mina småttingar på respektive förskola och fritids. Inga tårar den här gången men det är ändå lika jobbigt varje gång. När man vet att vi inte ska hänga på en hel vecka. Vad missar jag nu liksom? Alltid samma gamla visa i huvudet. Undrar om det någonsin kommer att förändra hur tankarna snurrar kring varannan vecka livet?

Veckan tillsammans har varit väldigt fin och jag har njutit av varje minut med småttingarna. Helgen har varit full av hockeyträningar och matcher. En vunnen hemmamatch, en förlorad i Mörrum. Fast tror inte det gjorde så mycket, vi åkte nämligen iväg på den första bussresan med laget och det var verkligen ett lyckligt killgäng!

Jag ser fram emot en lugn vecka. Har börjat titta mycket serier och filmer nu vilket jag inte lagt min tid på innan. Har liksom inte funnit någon ro. Jag planerar ju in en jäkla massa stuff hela tiden. Så den här veckan har jag lovat mig själv att ta det väldigt lugnt.  Bara mysa och ha det gott.

Hoppas att ni mår bra mina kära läsare, massa varma kramar!

 1. Emmy skriver:

  Känner igen mig så väl ….

  Kan tipsa om Hjem til Jul på Netflix , mysig och lagom serie att slötitta på.
  (Se dock inte den dubbade engelska utan de norska med svensk text)

  Kram

  1. Åh tack för tipset – ska kika in den! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..