ANNONS

Att få vara mamma till er!

/

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ibland får jag knipa mig själv i armen när jag tänker på att dom två småttingarna ovan är mina. Min älskade Viggo och min älskade Ines. Två fantastiska individer, med två jättefina personligheter. En lugn själ och en jäkligt stimmig själ. Vilket är underbart att få ta del av.

Att få vara mamma till Viggo och Ines kan vara väldigt krävande och mitt tålamod kan testas enormt mycket. Ibland varje dag, ibland varannan och ibland nästan ingenting. Min roll som mamma får verkligen jobba hårdare vissa dagar och jag hoppas verkligen att jag gör något rätt på vägen, att något fastnar. Jag är inte perfekt men hoppas att jag uppfostrar Viggo och Ines med sunda värderingar, en stark respekt och en fin ödmjukhet mot andra människor.

Jag är lyckligt lottad som fått bära både Viggo och Ines i min mage. Att det var just dom två som kom till mig. Det är fasiken det bästa som finns, att få vara deras mamma… ja, även när tålamodet tryter.

Jag älskar er så mycket min kära barn – vi tre för alltid!

0
35

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00