ANNONS

En bilfärd genom åtta landskap

/

Hej mina kära läsare! Hur mår ni?

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag och kidsen befinner oss i Jämtland med mina päron och har det relativt avkopplande. Med det menar jag att det kan bli ganska så stimmigt mellan Viggo och Ines emellanåt.  Dom ska retas med varandra, för att sedan stoja och stimma med kärlek och sedan retas igen. Andra föräldrar med syskonbarn förstår nog vad jag menar 😉

Men om vi ser förbi att småttingarna tjafsar så har vi det väldigt härligt. Upptäcker naturen tillsammans och känner oss välutbildade när morfar (min pappa) berättar om saker och ting.

Viggo sa idag ”Morfar, han kan så mycket!”. Och ja, vi har en pappa/morfar som hängt med en hel del på historialektionerna.

Klockan är 21:27 och jag är svinetrött – säger natti här!

0
26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00