Ett stycke stressad själ

Hej på er,

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag är hemma från Amsterdam nu, och jag lever. Men är väldigt stressig i själen. Och just nu finner jag inget lugn att sitta ner och skriva varje dag. Men jag saknar er, så ikväll skriver jag några rader.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag mår helt ok (dock ett väldans stort leende på självaste födelsedagen min när den firades i Amsterdam) och livet är lite av en bergochdalbana just nu. Det är och kan bli väldigt tröttsamt. Tar alldeles för mycket energi. Jag ogillar det fruktansvärt mycket och önskar att jag kunde trolla bort allt det negativa.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men jag jobbar på det, varje dag med hjälp av nära och kära – tack för er!

Jag vill visa mer av min resa, jag lovar ni ska få se mer – nu njuter bara av att ha mina småttingar i min famn igen!

 1. Wilma skriver:

  Så fint Amsterdam är 🙂

 2. Fina Amsterdam, måste besöka den staden någon dag.

  Hoppas det negativa försvinner snart <3

  1. Det är verkligen ett måste, jag gillade det så mycket!

   Tack, det hoppas jag med! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..