ANNONS

Fotbollscup & regnoväder

/

Hej godingar, haft en fin helg?

Det har vi <3

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ines har hängt hos mormor och morfar hela helgen medan jag och Viggo har hängt på Kronborg cup i Danmark. Spelat boll för fulla muggar.

Det gjordes i både solsken och värsta regnovädret. Skåne-bor vet vad jag talar om – wow vilket väder som drog in i lördags, det var väldigt läskigt då molnen rörde sig så fort fram över himlen, precis som på film.

Och där stod man dumt under ett träd? Smart tjej.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Grabbarna fick spela en match i lördags på grund av regnovädret så under söndagen fick alla lag ta igen det.

Drog över med båten 07:15 – godmorgon på den. Blev en lång dag men vi hade i alla fall bättre väder. Solen gassade på bra och jag passade på att slumra till en stund i min brassestol när killarna inte spelade match.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Viggo pinnade på rejält under matcherna, kvicka fötter och ben på min kille under cupen. Tror inte jag sett honom springa så mycket som han gjort i helgen. Fick mycket beröm för det också och det ger mitt mammahjärta glädje.

Fotbollscup över och imorgon kickar hockeysäsongen igång igen. Men först en veckas semester, något jag längtat efter väldigt mycket. Blir en massa mys, lek och ståhej tillsammans!

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00