ANNONS

Varför skippar jag frukost?

/

Först och främst, inlägget är utifrån mig själv, mina vanor, min erfarenhet, min kropp och mina tankar – inget annat.

Har fått frågor kring varför jag skippar frukosten, varför jag fastar från kväll till lunch dagen efter och vill dela med mig av det till dom som är nyfikna.

Jag är en riktigt sucker för frukost (det vet ni), älskar allt som har med morgonmat att göra. Ni ska se mig när jag bor på hotell – hej kan sitta i flera timmar!

Och jag gillar att njuta av min frukost. Gillar inte att stressa när jag äter, vilket jag gjort varje dag när jag kommit till jobbet – då jag ätit frukost där. Det blir liksom ingen njutning av maten alls när jag betar av mejl.

Det är en sak.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nummer två ligger mycket i att mitt singelliv har gjort att kroppen levt loppan ganska mycket. Mycket fest, mycket god mat och gärna massor av kolhydrater, socker hit och dit. Jag har inte haft någon disciplin på mig själv, vilket jag tidigare har varit superduktig på och något som jag vill komma tillbaka till.

Jag känner att jag hellre njuter av en smarrig middag hemma eller på stan i goda vänners lag. Tar en drink eller två och sedan är det bra med det. Att vara ute till 05:00 är jag väldigt trött på idag. Det ger inte mig något förutom en jäkla huvudvärk. 

Jag har kommit in i sådant fint flow med min löpning och träning, vilket jag älskar att hålla på med. Jag äter bra mat och trycker inte i mig den där chokladraden eller skålen med glass på vardagarna.

Men, jag har inte noll tolerans för det.

Jag säger inte nej till sena partykvällar dock i mindre utsträckning. Jag säger inte nej till bubblande bubblor eller ett fint rödtjut i goda vänners lag. Inte heller nej till glass, bullar eller bröd med smör.

Att utesluta godsaker helt och hållet funkar inte för mig. Jag fokuserar istället väldigt mycket på att hitta en bra balans som funkar för mig och min kropp, saker som jag mår bra av!

Summa kardemumma, jag skippar frukosten för att jag mår bra av det! Inte mer än så egentligen ‍♀️

0
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00