Torsdagstips!

– Inlägget innehåller adlinks –

Det är torsdag vänner och ni vet vad som gäller 🙂 tooorsdagstipset givetvis!

Idag går vi i sminkets tecken och det jag vill tipsa om är något jag gillar att pensla på i fejset mitt. Något som piffar upp och ger ett sådant fint glow som jag gillar.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det är en highlighter från Isadora som jag en gång i tiden fick i ett PR-utskick och blev helt hooked. Den passar verkligen mig. Har hunnit testa några andra highlights produkter men faller alltid tillbaka till just den här.

Det är många av mina nära och kära som hyllat mig när jag använder den dessutom, vilket känns kul – älskar att inspirera er!

Så vart i fejset använder jag min highlighter?

Jo, strax ovan mina kindben, under ögonbrynet längst ut, på min nästipp och ovanför läppen (där det går som ett v om ni förstår) – det är mina spots det 🙂

Så är ni sugna på att testa en ny highlighter – ett litet klick klick här i så fall!

Glöm inte att Kicks just nu kör 15% rabatt på allt förutom Byredo – det ni! 😉

  1. In terms av smink, DIN HY! Den ser magisk ut, och all (!!!) tid dessutom (detta är en bedömning utifrån dina bilder då haha, så alltid på bilder iaf hehe), såg även bilden på blogginlägget ovan i bikini, benen ba skiner! Snälla säg att du gör nåt spec!!! Och i så fall undrar jag såklart, vad :)))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..