ANNONS

Otillräcklig som mamma…

/

Ibland hamnar man ju som förälder i situationer som man inte riktigt kan hantera på något annat sätt än med ett ja eller nej. Det händer att det blir en svår balansgång med att vara på en viss plats, vid en viss tidpunkt, just den dagen. Det går ju inte om du inte kan klona dig själv.

Just nu befinner sig Viggo i Höllviken på fotbollscup med övernattning och annat kul. Jag var där igår hela dagen, tittade på alla matcherna (vilket dom vann – alla tre), hejade i regn, kyla och rusk.

Idag kunde jag inte vara där och heja.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jobbet har kommit före då jag varit hemma hela veckan pågrund av planeringsdagar på både förskolan och skolan. Jag jobbar visserligen på en fantastisk arbetsplats som tillåter mig att jobba hemifrån när jag inte kan vara inne på kontoret men det är ändå inte samma sak.

Jag ville verkligen vara med Viggo idag, stå i regn, rusk och kyla – heja ännu mer… men det blir inte alltid som man vill.

Jag vet hur mycket Viggo gärna velat att jag skulle vara där idag, han tjatade igår och jag kände mig så otillräcklig som mamma. Samvetet sköt ju verkligen i botten rent ut sagt.

Det känns tufft vissa gånger, speciellt vid sportsammanhang men jag brukar tänka på visionen av att alltid göra mitt bästa och lite till, mer kan jag inte göra.

Vet ni, jag längtar redan tills imorgon då jag får krama om min son igen samt heja på honom och hans lag i dom sista matcherna dom spelar – så HIF nu kör vi!

2
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00