ANNONS

Tack för en magisk helg!

/

Hej godingar, hur mår ni och hur har er helg varit?

Min helg har verkligen varit hey baberiba med bland annat födelsedagsfest och 10 års jubileum. Det blev faktiskt klackarna i taket båda dagarna och det gillar jag ju men jäklar vad mina fossingar fick lida på söndagen alltså.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det var platta skor hela dan igår. Ett par nya Converse vilket å andra sidan inte var det bästa valet av skor. Gav mig skoskav där bak, ja dom som vet… dom vet – nya Converse…

Så efter fredagens och lördagens festligheter var söndagen minst sagt något annat. Åkte på upptäcktsfärd en liten bit upp i landet där solen gassade på, strosade runt i mysiga kvarter med hus jag gärna lagt vantarna på. Käkade rakt-in-huvet tapas och drack en fin gin & tonic sen kisade jag med ögonen mot en orange himmel och sa godnatt.

En väldigt fin söndag minst sagt!

Nu är en ny mama-week igång och jag är taggad för bland annat fotbollscup i Höllviken, planeringsdagar (not) som alltid faller in på mina veckor 😛 kalas och fredagsmys med lilla Röjar-Ines .

Nu är det natti godingar!

0
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00