Jag har bokat ett drömresmål!

Ok, vänner!

Jag är så glad, ett drömresmål från min bucket list är nu bokat – tjoho tjohej på den alltså!

Resan kommer att ske lite längre fram, på min födelsedag i september faktiskt. Jag är ju ett stort fan av att åka iväg när jag fyller år!

Sååå, jag och Malin kommer att fira min födelsedag och födelsedagshelg i Amsterdam – hur kul?!

Jag ska inte längta ihjäl mig men längtar det gör jag givetvis. Jag har alltid velat se Amsterdam och allt den staden har att erbjuda. Håller redan nu på att spara ner en massa info och guides om staden.

Och ni, mina kära läsare – om ni sitter inne med bra tips, vad vi inte får missa, vart vi ska äta, fina små boutiques, coola barer och klubbar – hojta för bövelen, jag vill veta allt!

Åh är så glad över detta och att få resa iväg med bestie till sin drömstad är ju faktiskt som en… dröm!

 1. Jenny skriver:

  Kom precis därifrån, kanalbåt tycker jag är en kul grej. Pannkakor eller poffertjes måste ätas. Att skrota omkring och njuuuta är toppen, SE UPP för cyklisterna som inte stannar för virriga turister, eller ja. De blir (helt förståeligt) inte glada om man går i vägen. Om du vill in på något museum (tex. Anne Franks hus) bör det förbokas, annars kan det vara så att man inte kommer in alls. Tidigare nämnda museum är det nog dags att boka nu om du skall dit i september. 😉 Trevlig resa!

  1. Åh tack Jenny för alla tipsen! 🙂 kanalbåt känns givet, och att hyra cyklar. Ska akta mig för cyklisterna – lovar 😉

   Ja just det, förboka. Det var så i Barcelona också, slipper man köa eller som du skriver inte komma in alls.

   Massa tack och kram! 🙂

 2. malin skriver:

  Kan rekommendera Winkel43 för bästa bästa äppelpajen, vill ni ha dim sum till lunch så gå till Oriental city, Nam Kee har supergod kinesisk mat, Coffee and coconuts för lunch eller fika. Glöm ej att äta poffertjes eller bitterballen.
  Om ni behöver nattmat så är FEBO stället.

 3. Ooh hoppas det kommer massor med bra förslag! Ska dit i oktober och springa maran men tar med mig minime och vill också se och göra allt! Hyra cykel är nog ett måste.

  1. Men så kul och spännande med maran 🙂 heja heja!

   Ja men cyklar tror jag också är givet, typ bästa sättet att ta sig runt liksom 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..