Rekat inför bröllopsfotografering!

Efter separationen med mitt ex tappade jag totalt lusten för all fotografering. Jag hade ingen ork samt att där fanns ingen inspiration att fotografera bröllopspar, barnfamiljer, barn, vackra gravida moms-to-be etc.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men jag har sakta men säkert kommit upp på fötter igen vad det gäller att stå med kamera i högsta hugg. Jag älskar ju att fota, har en fire för det.

Det är härligt att se glada och lyckliga bröllopspar, fina barnfamiljer, busiga kids eller som sagt vackra gravida moms-to-be.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så igår var jag och rekade min första bröllopsfotografering efter separationen. Det var så vackert, så fint, så magiskt. Jag kände en harmoni direkt när jag klev in på Typ längtar redan att få pilla med bilderna – det känns som ett gott tecken. Att jag börjat släppa på hämningarna, börjat leva igen. Känns bra i själen!

Kärlekspepp inför lördag godingar – nu kör vi!

LOADING..