Jag gav mig själv en paus!

Det har varit tomt här, jag vet. Men jag har gett mig själv en paus.

Det har varit upp o nervända veckor för mig att jag inte haft varken inspiration, tid eller ork att faktiskt skriva eller posta på instagram. Jag varit mättad på sociala medier. Det är bara mina storys som gått varma – vilket är så enkelt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men jag mår bra. Hängt med vänner, kramats med mina kids, grubblat, dejtat, sprungit, varit på konsert, träffat en massa djur på Kolmården, ätit god mat och druckit Aperol Spritz.

Känns som om livet springer iväg ibland. Jag har inte tid att stanna upp och bara vara i nuet. Och det är något jag kan känna dåliga vibbar av.

Men känner jag även att jag har det sjukt bra nu. Det hittas på grejen flitigt i mitt liv. Det står aldrig stilla. Och det är nog så jag får tänka, tänk vad mycket jag är med om hela tiden – varje dag!

Fast ibland önskade jag att det fanns fler timmar på ett dygn…

  1. Face skriver:

    Kul att du är tillbaka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..