ANNONS

Stimmigt & Stojigt

/

Då var påskveckan över och imorgon återgår jag till jobbet igen. Känns som man varit ledig i en evighet!

Väldigt utvilad måste jag säga och jag har bra stuff i bagaget från hela den här veckan. Kidsen har givit mig mycket, och vi har fått hänga bara vi tre väldigt mycket, vilket var längesen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det bästa har varit att få åka iväg på en stimmig och stojig Göteborgstripp tillsammans. Vår första ensamma resa. Något nervig först men kände lite så här att ”det blir vad det blir” och vet ni – det blev alldeles underbart.

Jäklar vilken helg vi haft tillsammans och jäklar vad jag är nöjd med den. Bott på hotell, käkat hotellfrulle (vrakat i oss vad vi vill), besökt Universum, ätit megastora kanelsnäckor, somnat i solen i Vasaparken, shoppat, stimmat på hotellrummet, badat och bastat – ja vi har gjort massor!

Tack för en grym påskvecka – längtar redan till nästa utflykt tillsammans!

0
26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00