ANNONS

Nu gosar vi!

/

Hemma igen efter en alldeles fantastisk, underbar, magisk, gottig liten weekend längre söderut. Satan i gatan vad jag dyrkar värme och sol alltså. Har bestämt mig när jag blir oldie… (but goldie) då flyr jag vintern.

Mer om min fina resa senare 🙂 för nu är det fullt fokus på mina småttingar. Det är så härligt att ha dom här igen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jobbar dock från hemmaplan då Viggo fått en förkylning som inte vill täppas igen.

Ines hon stojar och stimmar på föris. Och idag var det femårskontroll för henne, vilket gick hur bra som helst. Den där sprutan tog hon utan några problem. Klart det stack till, det såg jag men hon var cool lugn efteråt och frågade direkt: ”Får jag en leksak nu?!”

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det fick bli en tatuering med ett lejon som vi gnuggade på direkt. Den skulle hon stolt visa upp för alla kompisar sa hon och var ivrig att komma till föris.

Inatt gosade vi alla tre i samma säng, vilket var behövligt för min själ. Det var svårt att stiga upp när jag såg mina älsklingar…

0
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00