ANNONS

Torsdagstipset!

/

Då var det torsdag igen, och tid för toooorsdagstipset vänner 🙂 tjoho på den alltså!

Jag är ju en tjej som älskar att kleta (ja, alltså inte överdrivet) in mig med handkräm. Har alltid små söta tuber i sminkväskan, en pump (fin sådan) i sovrummet och på handfaten i badrummet tillsammans med handtvålen (också fina sådana).

Handkräm – oh, yes I’ve got it!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag vet att det inte är det bästa att att vara beroende av, inte alls har jag hört… but too late for that now honey.

Så idag vill jag tipsa om en ny handkräm som jag testat.

Går snabbt in i huden och luktar magiskt, åt det manliga hållet enligt mig. Vilket jag gillar! Skenet bedrar när man ser utseendet på tuben. Jag tänkte att den skulle lukta söta små rosor men icke sa nicke.

Nej nej, här var det brittiskt (100% vegan) maskulint för hela slanten! 😉

Handkräm – The Body Shop

0
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00