Helgen i bilder!

Helgen var fin godingar med mycket skratt, skvaller och god mat – precis så jag gillar det!

I fredags var det myskväll med mamma-pappa. Fick efterlängtad thaimat i magen och sedan firade vi Ines födelsedag tillsammans, där hon äntligen fick sin sparkcykel och skor som hon önskat sig. Det var verkligen en sjukt nöjd och stolt chai!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lördagen spenderas hemma hos Aggie med bubbel och brunch, alla tjejerna var samlade igen (wow) men den här gången utan kids, vilket var väldigt tyst och lugnt måste jag säga (ja förutom vårt kackel).

Aggie, min vän ska snart ploppa en liten Maja och vi alla väntar med spänning. Det kan verkligen hända vilken dag som helst!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lördag = mellomys med småttingarna! Vann rätt låt? Ja, enligt mig då den verkligen går på repeat i mina lurar.

Tror ni John har någon chans i Tel Aviv?

Söndag, då var det matchdags för Viggo på Heden. Svinkallt med snö, regn och sol. En mixad kompott liksom. Men vi hade tur, Viggos tränare var så snäll och lånade ut hans bil innan match där han drog på värmen från telefonen – lyx lyx lyx!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kvällen spenderas med bestie och tacomys med kidsen – ett jädrans bra avslut på en fin helg enligt mig!

  1. Face skriver:

    Så kul att du börjat blogga lite mer! Är lite äldre än du men har också två småttingar v v. Intressant att läsa hur du roddar med allt! Är dock så impad över att du reser regelbundet – hejja dig! Jag tänker att jag ska boka en resa i mars och vips och vips så är det sommar osv. Kramar i massor

    1. Men den peppen Feyza, tack så himla mycket! Kul att du säger det 🙂 men jag vill ju alltid ge er mer, älskar att dela med mig liksom. Tack vare er att jag är här på mama!

      Jag är väldigt mån om att ta hand om mig själv just nu efter att ha lämnat ett långt förhållande bakom mig och nästintill aldrig varit själv eller singel. Så därför bokar jag ofta in saker som gynnar min vecka utan kids… sen älskar jag att resa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..