ANNONS

Torsdagstipset!

/

Hej godingar!

Alltså, kan vi först ta en stund och tala om vädret som pågår över Helsinghåla?

Gosh, gosh, gosh!

Det bara regnar, regnar… och regnar. Slutar aldrig. Får smått panik över det.

Jag cyklar i alla väder (till och med köpt regnbyxor nu – hej där morsan på riktigt) men fasiken vad det är jobbigt när det ösregnar V A R J E dag nu och tittar jag i appen, ja då visar den förbaskat regn i tio dagar framåt, dubbelsuck på den.

See U Spring för en stund…

Nu över till det riktiga ämnet, som rubriken säger ”Torsdagstipset!”.

Skulle det inte vara kul om jag varje torsdag eller varannan torsdag tipsade er om något som jag diggar & dyrkar. Jag kommer att tala om allt mellan himmel jord – smink, hudvård, musik, mode, någon cool ball serie som jag sett eller något smarrigt jag käkat – you name it!

Mitt första torsdagstips är en musiksnubbe – wow säger jag. Mycket soul över det hela, vilket jag älskar. Poppig soul, så där klämmig och go.

Jag talar om Allen Stone – han är grym vänner!

0
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00