Fredagslistan!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hur är ditt humör idag?

Så glad vänner, det är fredag och solen får mina ögon att kisa. Samt att det gick så smooooth i morse med barnen – tack för det!

Dagens planer?

Det blir jobb för hela slanten sen ikväll blir det fredagsmys med kidsen och Malin. Laga lite god mat, dricka rödtjut och äta glass till efterrätt!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vad har varit bäst i veckan?

Att jag äntligen skaffade min första tatuering – woop! Och att ha fått två hela veckor med kidsen, så nedrans underbart för själen!

Vad har varit sämst?

Inget 🙂

Vad längtar du efter just nu?

Göteborgshäng!!!

Vad har varit det godaste du ätit i veckan?

Bullar från Två Systrar!

Vilken låt har spelats mest?

Woke Up Late (Ft Hailee Steinfeld) med Drax Project

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hur ser planerna ut för helgen?

Lördag är det fotbollsträning för Viggo, sen ska vi hänga med Sofia. Antingen baka, vara ute i solen (om det är najs väder) eller bara chilla.

På kvällen blir det givetvis mello med kidsen. Den där familjära tv-showen har fått en helt annan innebörd nu när jag fått barn. Det är verkligen supermysigt att duka fram en massa gotte och titta på det alla tillsammans. Heja och försöka luska ut vem som går vidare till andra chansen och The Finale.

Vår söndagsförmiddag kommer att spenderas hemma hos Andréa där ALLA (kors i taket) tjejer för en gång skull kommer att vara samlade. Känns som om det kommer bli en hel del tjattrande på oss alla! 😉

Hoppas att ni får en fin fredag godingar och en mysig helg!

  1. Jätte fin bild på dina barn. Men hur tänker du med deras integritet och att dela såna bilder till alla (inklusive sjuka människor) ? Som senaste veckorna. När flera vuxna kroppspositiva , som lagt upp bilder på sina sociala medier, fått sina bilder upplagda på porrsidor. Då är det ändå vuxna människor som fattat beslutet själva vad de ska lägga ut. Men barnen har ju inget att säga till om där.

  2. Sarah skriver:

    Vad olämpligt att du har en bild på din nakna dotter endast iförd trosor på din blogg, otroligt integritetskränkande och helt oförståeligt! Detta borde vara ett fotografi som bör ses inom familjen, varför lägger du upp en sådan bild?

  3. Sarah skriver:

    Känns olustigt på en bild på din nakna dotter med bara trosor på sig, vad integritetskränkande av dig! Är du medveten om att bilder är kvar på nätet? Sådana intima bilder som du har lagt ut till allmän beskådan är pedofilers onani-objekt. Ta bort, din dotter ska inte få falla offer för att du driver en blogg.
    Förstår ifall du tar illa upp av min kommentar, men det är viktigt att vi vuxna står upp för alla barn och skyddar de!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..